Hej mina vänner, hur mår ni? 

Jag går mest och grubblar på att jag inte hinner med mig själv. Inte hinner träna. Inte äter på det sätt jag vill. Varför? För att jag stressar dygnet runt. Även när jag sover. Har så fullt upp med mina drömmar, som antingen innefattar att jag springerspringerspringer för att hinna till saker - men ser "tåget gå" när jag nästan är framme. Jag faller, klättrar upp, faller, klättrar upp osv. De säger ju att man vaknar innan man nuddar marken, men jag gör inte det. Jag har panik i luften, krampar på marken - och sedan börjar jag ta mig upp igen. 

Träningen uteblir (förutom ridningen såklart) och kosten har varit skit. Snabbmat, glass och alkohol varje helg. Detta händer på grund av stress, på grund av tidsbrist, av utmattning. Sover som vanligt alldeles för lite varje natt. Vecka ut och vecka in. Det är inte hållbart. Jag vet det och jag får galen ångest av det. Min kropp känns äcklig, fet och dallrig (kom inte med nå jävla pekfinger & ha er, vad jag känner är det som spelar roll - inte vad ni ser). Som krydda på moset är jag numera hungrig konstant. Spelar ingen roll om jag äter en enorm portion eller en minimal, efter 30min är jag hungrig igen. Det finns inget stopp. Magen skriker bokstavligt om den inte får något i sig. Hur kul det är när man sitter i möte i två timmar? Ja, ni kan ju tänka er. Det är inget "gulligt kurr" vi snackar. 

Idag ska jag sätta mig och skriva kostschema för veckan. Det måste bli så. Söndag = planeringsdag. Då står man inte med huvudet i sanden och undrar vad man ska äta, och sedan tar snabbaste (& onyttigaste valet) bara för att man är så stressad att det inte går att tänka. Det är dags att skapa förändring!

Comments (1)
ElibOh my! Jag är i samma jäkla stresssnurra. Hinner inte alla det jag vill med mig själv och min kost och som du säger så blir man än mer stressad över det. Men jag tycker att du har nämnt din stress väldigt ofta den senaste tiden, dags att tänka på dig själv Lisa!! Tack för påminnelsen/uppvaknandet till att börja planera! Kram Elin 2015-06-21 23:09
OPTIONS