NYTT WHEY PROTEIN

Apr 29, 2015 @ 15:35

Hej på er,

I söndags beställde jag protein från ett nytt märke, SISU Nutrition. Har alltid använt mig av Fitnessgurus whey och whey isolate pga att jag gillat smakerna bäst - men kände ändå att det var dags att bredda förrådet med lite andra roliga smaker. Blev som nämnt två påsar (á 500g styck) Kanelbulle och en påse Midsommartårta. Hade helst rivit upp dem och smakat redan igår, men hade stoppat i mig så mycket redan. Så, imorse hoppade jag upp ur sängen med lätta steg och blandade nyfiket två shakes. Recensioner ser ni nedan!

Kanelbulle: När jag först öppnade påsen och luktade på det, tänkte jag att de måste felmarkerat denna påse (alla påsar/smaker ser nämligen lika ut - sitter bara en påklistrad lapp med vilken smak det är) för den luktade i princip ingenting. Och jag hade förväntat mig att det skulle lukta varm bulle, haha. Haaapp, tänkte jag och blev lite besviken. Men slog i 2,5dl mjölk och en skopa protein, skakade och joo - det var kanelbulle, mmm! GOTT! Till näst gång (vilket säkert blir imorgonbitti) kommer jag krydda lite extra med kanel, men det är ju en smaksak hur mycket man gillar. Tror de kört det säkra före det osäkra här, och låter oss som vill ha lite kryddigare ordna det själv. Kommer använda detta vid bakning, smoothies, glass och ja - bara fantasin sätter gränser! 

Midsommartårta: Vad i helvete?! var min första tanke. Vem har lagt i sköljmedel/två/diskmedel i min påse?! Skämt och sido, men det luktar verkligen något typ av medel. Inte kemikaliskt, men ni vet den där stickande lite tantiga blom- eller bärdoften som är aningen för distinkt, så luktar det. Tog upp en skopa, och i denna är det bitar av torkade jordgubbar vilket jag personligen tycker var positivt! Blandade även denna med mjölk och ja, här har vi sommaren! Den där distinkta doften, den hänger med direkt när man får det i munnen - men övergår sedan till en härlig och krämig smak av jordgubb och sommar. Denna är fräsch samtidigt som den är mjuk och mättande. Kommer även använda denna till allt möjligt! 

Båda två: Efter att ha blivit lite besviken vid första anblick, så blev jag verkligen positivt överraskad av att smakerna trots allt var riktigt goda och mättande. De är väldigt fluffiga och skummar, vilket jag älskar. Något som däremot inte var så bra var att min mage reagerade riktigt starkt på skummjölkpulvret. Jag är ju laktosintolerant så det är väl inte så konstigt egentligen, men var längesen jag blev så pass dålig som idag. Men skit i det! Blev ju dessutom två shakes och normalt tar man bara en. Jag får helt enkelt ta dem när jag bara ska vara hemma ett par timmar framåt, och vid bakning blir det oftast en så liten andel att det knappt märks!

Comments (0)
OPTIONS