Jag kan inte beskylla helgen för att ha varit speciellt nyttig och hälsosam.. En flarra vin till middagen i fredags, och sedan en utekväll med bowling (segern gick ohotat till mig, wihopp!) samt snabbmat under lördagen. Under gårdagen var en inte superkaxig, varvade mellan naps och stoppa saker i kakhålet prick hela dagen. Detta resulterade ju dock i att jag var lite extra peppig på träning idag, och parallellt med Nyhetsmorgon slängde jag ihop ett rygg- och axelpass. Det bokstavligt talat sög musten ur mig, men gick så jäkla bra! Riktigt bra kropp och sjukt kul!

Väl hemma slängde jag ihop en av mina favoritproteinblandningar. I och med att jag försöker dra ner på kaffet, så sippar jag numera Cappuccino-protein för fulla muggar (och tar koffeintabletter, heheheh). Prova själva:

  • 6-7 isbitar
  • ¾ skopa OneWhey Cappuccino från fitnessguru
  • ¾ skopa Casein med vaniljsmak från Body Science
  • 2dl mjölk
  • 2dl vatten

Mixa i ca 1-1,5min för att caseinet ska fluffa till ordentligt. Häll upp i ett glas och njut! Jag brukar typ varannan gång toppa med lite kanel ovanpå.

Nu är det dags att slabba på lite mascara och ta tag i disken. Om cirka timmen kommer sambon hem, och någon gång under eftermiddagen/kvällen kommer DHL med vår nya tvmöbel. Myspys!

Comments (0)
OPTIONS