LEVERANS

Jun 18, 2015 @ 18:20

Lillfredag, tjohoo! Så himla välkommet! Tar 20min paus á fyra koppar kaffe nu, sedan är det full rulle som gäller igen. Har en del att förbereda inför vår stundande midsommarafton. Ska ni göra något kul? 

Hämtade ut lite paket idag, och i ena var det "påfyllning i skafferiet" som var temat. Massor med bra kolhydrater i form av tre olika sorters quinoa, grötris, teffmjöl, bönpasta. Olika smaksättningar i form av Tamari + ekologiska kryddor i plåtburkar. Baktillbehör i form av tre olika sorters Sukrin (melis, plus och gold), jordnötssmör, två stycken fibersirup Gold, två stycken fibersirup celar och ärtprotein. Avslutningsvis två påsar Cassavachips (världens bästa jävla chirre, har ett lager på typ 10 påsar Renee-chips, haha) och tio Green Dream-choklad. Fem lime och fem nougat. Sjukt goda! 

Nuförtiden handlar jag i princip all min mat via internet. I fysiska butiker blir det mest mejeri, ägg, frukt och grönt + proteinkällor. Dock köpte vi en gourmetlåda med 10kg kött + 10kg köttfärs av vår lokala gård Bernhardssons Gårdskött, så nu har vi hela grillsäsongen + till grytor i höst. Himla härligt! Känns fräscht och bra att kunna köpa från en gård som inte ens ligger en mil från vårt hus (och typ 500m från stallet), där vi vet att djuren har stora, fina och moderna anläggningar med stort bete. 

Comments (1)
kateÅh!! Vilken dröm med allt det där! Men hur har du råd med allt?!!2015-07-17 17:30
OPTIONS