Det var två dagar sedan vi hördes vid och jag har spenderat två dagar på kontoret. Hunnit kika lite i nya affärssystemet och.. ja, det ska nog sitta inom kort. Jag kör alltid samma taktik; konstruktivt, antecknar in i minsta detalj, ställer etthundramiljoner frågor och "aha, mhm, ja, åh, jaja, oja":ar när saker och ting faller på plats. Det resulterar i att du snabbare kan bli självgående, vilket är själva poängen. På måndag är min "to do"-list väldigt lång, men jag tänker att en helg med roligheter, vila och lite hångel kan vara en bra uppladdning. 

Gårdagskvällen spenderades till en början på gymmet. Fick till ett fint pass och kroppen var så duktig! Fick även fina komplimanger av en tjej som kom fram och ville ha lite tips på övningar, det var gulligt. Det är något vi borde göra mer till varandra, hörni! Sedan stod sambomys på schemat; laga middag, äta, pussas lite och nöta golf på PS4. Vi börjar alltid peppiga och tänker att det ska bli mysigt, men slutar oftast med "ditt jävla äckel!!!" när det går bra för den andre. Jag vet, vi är enormt kärleksfulla. Typ inte.

Idag är det lördag och jag hade planerat träning under förmiddagen, men ställde in pga illamående. Har fått problem med att allt jag äter smakar diskmedel. Det har pågått i en vecka ungefär, och det är sinnessjukt irriterande. Det blev proteinplättar till lunch, och fick sådan diskmedelsmak i munnen att jag höll på att kräkas. Borstade tänderna flera gånger innan det försvann. Vet inte vad det kan bero på riktigt, försökt googlat men det enda som kommer upp är "gravid" eller "cancer" och jag tänker att inget av alternativen är ett alternativ i mitt fall. Tips någon?

Ikväll mina damer och herrar, ska jag och sju-åtta andra tjejer ut på Friday's och pimpla drinkar, samtala och kanskekanske ut på dansgolvet. All in och klackarna i taket -> min specialitet!

(från förra helgen när det vankades drinkar på Pinchos)

Comments (0)
OPTIONS