Nu är jag här. I mitt nya hem. I en ny stad. Har efter en miljon "gör man såhär"-frågor lyckats göra en kopp kaffe. Allt är så nytt att en så simpel sak inte känns självklar. Jag är van att göra kaffe i en kokare med filter – inte stoppa ner en kapsel och efter tjugo sekunders morrande så står den en kopp där. Men det känns fint. Känns SÅ (!) HIMLA (!) FINT (!) att äntligen få vara med Fredrik igen. De här tre veckorna har känts evighetslånga.

Resan hit under gårdagen gick väldigt smidigt. Mycket, mycket bättre än jag föreställt mig. Jag och Micke delade på körningen, vilket blir cirka 40mil var. Vi åkte i hans skåpbil + släp, jag har aldrig kört den bilen och heller aldrig med släp – men det gick klanderfritt. Vi stannade för fikapauser, kisspauser, rökpauser, lunchpaus, bensträckare och chokladköp. Vi körde fel och pratade om allt mellan himmel och jord. Skrattade och sjöng. När vi väl nådde Malmö och enligt GPS:n skulle ha 2min kvar – då började den även säga åt oss att svänga höger ÖVERALLT. Så när vi hade åkt fyra varv i en fyrkant bestämde vi oss för att strunta i dessa "goda råd" och svänga vänster istället – och då hittade vi genast rätt. Och den känslan. Att ha hittat fram, att få se den person man vill dela livet med (som dessutom är en sån jävla babe/asläcker/skitsnygg) – den är.. Den är så mycket!

Så, nu lever jag återigen i ett flyttkaos och i kartonger – men den här gången ska de packas upp istället för att packas ned. Den här gången är det början på något nytt och något underbart. Jag vaknade upp med noll ångest imorse. Var i princip bombsäker på att jag skulle ha det, faktiskt. Inte för att jag ångrat mig, mer "åh herregud"-ångest. "NU BOR JAG HÄR. SHIT!", typ. Men nej. Jag kände bara att få somna med benen över honom, hans armar runt mig och sedan få en rad pussar innan han lämnade mig för jobbet – det känns helt rätt. HELT RÄTT.   

Comments (1)
LinaSå glad för din skull finis. Hur gör du med Ramona? ♡2015-11-25 13:35
OPTIONS