Nu är det dags för mig att byta bloggportal. Jag bloggar inte längre om endast träning och kost, och därmed passar det mig bättre att vandra vidare. Hoppas ni vill följa med! Ni har trots allt varit några hundra trogna följare under min tid här :) Nu hittar ni mig här! Använder ni er av Blogkeen, lägg gärna till :)

Puss & tack för den här tiden!

Comments (0)

Är det inte fascinerande hur mycket positivitet och energi en får av träning? Vi har våra toppar och dalar, och ibland kommer livet emellan. Jag har haft en tuff period på senaste, träningen blev lidande, maten byttes ut mot glass och jag tappade muskler. Innan detta inträffade, gymmade jag fem-sex gånger i veckan, gick på kaloriunderskott för att bli rippad och tappa 2kg. Jag var trött men mådde bra. Stark, vitaminboostad och peppad. 99% av alla pass på gymmet kändes bra. När jag hamnade i en situation där träningen inte fick utrymme, rasade det mesta i mitt liv. Tappade genast 4kg, tappade all energi, tappade mig själv. Ibland är det bra att tappa sig själv. Då kommer insikten. Att förändring måste ske. Nu.

Och nu sitter jag här. Förändringen är avklarad. Jag har mer energi, är piggare, är gladare. Gymmet är vardag igen, vardagsmotion är en självklarhet och glassen har bytts ut mot protein- och vitaminrik mat. Nu är vi på banan. Nu kör vi.

Comments (0)

Efter en helg med mycket fest, mycket mat och mycket tankar - hoppade jag under gårdagen över gymmet och tog en milslång powerwalk i solskenet. Med maxvolym i lurarna, sol i ansiktet och en jacka för mycket svettades jag ut ångest och onödiga kalorier. Om det var skönt? Mycket. Idag är det ny vecka, nya tag - och om några timmar tänker jag styra mina ben till gymmet för att lagom hårt mag- och axelpass! 

Comments (0)
0 av 1
OPTIONS