(malin & jag -08 eller -09 laugh)

När jag var i tidiga och mellersta tonåren var jag en riktig galning, det är inget att hymla med. Vi var ett riktigt stort gäng som alltid var på gång, alltid taggade för fest och rabalder. I och med att jag är uppväxt i ett ”villasamhälle” fanns det alltid någon som var ensam hemma, någon lokal att hyra, någon inglasad altan som mätte åtminstone femtio kvadratmeter, stränder eller gräsmattor att tillgå. Vi förtärde mängder av alkohol från föräldrars barskåp, smuggel eller så hittade vi en utköpare. Vi träffades och piffade till oss gemensamt, alltid med en drink i handen och en cigarett i andra. Vi spelade musik så det vibrerade i väggarna, rökte vattenpipa, skrattade, skreksjöng, kramades, det var hångel i varenda hörn, vi blåste ringar och det fanns nog ingenting som oroade oss. Livet var där och då.

Och, när jag igår stod och skreksjöng till José Gonzalez kom jag att tänka på The Knifes version av Heartbeats som oftaoftaofta spelades. Den åkte såklart på omgående, och jag blev så JÄVLA pepp. Så, nu ska jag ladda mina lurar, slänga på mig träningskläder och köra denna på repeat under passet! Kasta in den i era träningslistor ni med! PUSS!

Comments (1)
mallanSaknar dig och våra promenader <32016-02-17 18:37

(snapchat lately -> 1) innan pass. 2) bakismorgon.... 3) en alien i zebrajacka)

Igår lånade vi F's brors bil igen, för att kunna åka och hämta vårat nya soffbord. Det är andra gången jag kör i Malmö, och sist jag gjorde det var två månader sen.. Har faktiskt inte kört bil sedan jag kom tillbaka från min vistelse i hemtrakterna. Det gick finfint och min kartläsare var duktig as well. Så, nu är vardagsrummet färdigt i möbelväg – och istället ligger fokus på tavlor, annan matta (förlåt älskling, men denna passar inte riktigt...) och dekorationer. I och med att vi kom hem relativt sent, avslutades dagen med chorizo-middag. Jag älskar verkligen starka korvar, äter det dock sällan pga relativt onyttigt – men körde en liten sallad med kalorifri dressing + balsamico creme till. Mmm! (jaja, en halvliter sötstark senap ocksårå). Och två och en halv vit grape.

Comments (0)

Med risk för att vara extremt klyschig, men försvinner inte dagarna lite för fort? Jag kan inte låta bli att tänka på vad jag gör med mitt liv. Får lite ångest. Slösar jag bort det? Vad vill jag egentligen? Ni vet, när hjärnan går på högvarv och det inte är någon som fångar dig. Tar ner dig på jorden. Ger dig lovord och prick allt du behöver för att du ska känna → du är på rätt plats. Geografisk plats är i detta läge irrelevant, för att vara extra tydlig.

Men hursom! Under gårdagen knatade jag och F till ett nytt gym (tredje i ordningen), som var fint och fräscht. ”Tyvärr” är resultatet av det → översvämmat med hurtiga, muskulösa, taniga och halvfeta personer. Skämt och sido, vi kom precis i rusningstid och jag hade fått lite högre feber – så jag valde att skippa träningen och istället inspektera maskiner och redskap till ett senare tillfälle.

Idag vaknade vi upp till regn och blåst. För att återigen vara klyschig; vad är det för väder?! Jag kan inte påstå att det är speciellt uppiggande. Något som däremot är rätt mysigt, är att när jag rullat ur sängen – efter att ha blivit väckt av lite pussar och ”hallå, kom upp” – de senaste dagarna, så har både kaffet och äggen varit kokta. Min lille gosgubbe. Vi börjar nästan varje morgon runt sexsnåret framför Nyhetsmorgon, med kaffe och ägg! På grund av vädret, min lokalkännedom (hehehehehe) och att jag helst ville se ut som en människa när jag anlände – tog jag taxi till... vad vi kan kalla ”ett möte”, och sedan orienterade jag mig till fots på hemvägen. Snart ska jag nog kunna röra mig rutinerat!

Brände av ett ordentligt axelpass under eftermiddagen. Det tog till halvtid innan ”jag vill gå hem”-känslan avlägsnade sig, sedan kom trycket och uppmuntrade mig. Kändes fint, såg fint ut med faktiskt. Pumpiga!

Nu har jag ett bakverk i ugnen, som inte riktigt vill som jag (jäs för i helvete degjävel) – men skam den som ger sig!

Comments (0)

Jag kan inte beskylla helgen för att ha varit speciellt nyttig och hälsosam.. En flarra vin till middagen i fredags, och sedan en utekväll med bowling (segern gick ohotat till mig, wihopp!) samt snabbmat under lördagen. Under gårdagen var en inte superkaxig, varvade mellan naps och stoppa saker i kakhålet prick hela dagen. Detta resulterade ju dock i att jag var lite extra peppig på träning idag, och parallellt med Nyhetsmorgon slängde jag ihop ett rygg- och axelpass. Det bokstavligt talat sög musten ur mig, men gick så jäkla bra! Riktigt bra kropp och sjukt kul!

Väl hemma slängde jag ihop en av mina favoritproteinblandningar. I och med att jag försöker dra ner på kaffet, så sippar jag numera Cappuccino-protein för fulla muggar (och tar koffeintabletter, heheheh). Prova själva:

  • 6-7 isbitar
  • ¾ skopa OneWhey Cappuccino från fitnessguru
  • ¾ skopa Casein med vaniljsmak från Body Science
  • 2dl mjölk
  • 2dl vatten

Mixa i ca 1-1,5min för att caseinet ska fluffa till ordentligt. Häll upp i ett glas och njut! Jag brukar typ varannan gång toppa med lite kanel ovanpå.

Nu är det dags att slabba på lite mascara och ta tag i disken. Om cirka timmen kommer sambon hem, och någon gång under eftermiddagen/kvällen kommer DHL med vår nya tvmöbel. Myspys!

Comments (0)
0 av 1
OPTIONS