Imorse hade jag en frukostdejt med P. Det har blivit lite av en tradition för oss, ses för att pimpla kaffe, äta pancakes och vakna till liv ihop. Finns ingen bättre människa än P, får mig alltid på strålande humör. Imorse sprang jag som vanligt runt i underkläder (jag är ju en sucker för att inte ha kläder på mig, så mina kompisar ser mig lika mycket avklädd som påklädd, haha.) och nämnde då min 3kg's viktuppgång som råkat inträffa. Det ogillas ju av mig såklart, men människan tar en del av ångesten och säger "du, det syns ingenting. Det måste ha satt sig på precis rätt ställen!". Precis vad jag behövde höra. Tänk att 3kg kan sätta sig så mycket i huvudet. Bort ska de hursomhelst. När vi sedan satt och pratade om hur vi är som människor, så får jag beskrivningen "det som är med dig, är att när man ser dig när du ska iväg till jobbet eller på något annat, så är du ALLTID så proper. Proper och fixad. Du är seriös när du behöver, men så fort du kommer hem - eller när du kan - så är du galen. Du är aldrig tråkig!!". Och det stämmer nog. Jag är otroligt seriös och målinriktad när det behövs, men annars är jag mest knäpp och skrattig. Och det är därför P är min favorit, som skrattar lika mycket som mig åt mina skämt. Som vill kramas och hoppa runt lika mycket som mig. Som bara behöver kolla på mig för att vi ska få ett skrattanfall. Som jag kan göra mina äckligaste grimaser åt, och få något ännu äckligare tillbaka. Alla borde ha någon som du! I love u!

Comments (0)

I go crazy 'cause here isn't where I wanna be, and satisfaction feels like a distant memory
And I can't help myself, all I wanna hear her say is "Are you mine?"

Comments (0)

Idag fick jag det sjukaste och mest oväntade samtalet, som kan göra att mitt liv kommer förändras så sjukt mycket. I'll tell u more snart! 

Comments (0)

Ibland är det fint att ha en människa i sitt liv, som man kan bli lite tveksam av. Känna känslan att något är fel. En människa som betyder något. Som får en att grubbla. Att undra. Där och då finns det två val 1) vända ryggen till 2) öppna sig. Jag är bra på båda alternativen, faktiskt. Alternativ två är såklart att föredra, det leder ofta till något fint. Som det gjort idag. Och kommer göra så många gånger i framtiden. För dig, för mig och för oss. Få tillfällen är finare än när vi förstår varandra. När vi längtar efter samma sak och får det bekräftat.

Comments (0)
0 av 1
OPTIONS