Dags för lite förändring i min träning! Vi snackar om det senare idag. Så länge bjussar jag på en bild från i torsdags, efter 9km powerwalk och 15mins styrkepass! Nu -> stallet, puss&gos och motionspass för donnan. PUSS!

Comments (0)

Hej mina vänner, hur mår ni? 

Jag går mest och grubblar på att jag inte hinner med mig själv. Inte hinner träna. Inte äter på det sätt jag vill. Varför? För att jag stressar dygnet runt. Även när jag sover. Har så fullt upp med mina drömmar, som antingen innefattar att jag springerspringerspringer för att hinna till saker - men ser "tåget gå" när jag nästan är framme. Jag faller, klättrar upp, faller, klättrar upp osv. De säger ju att man vaknar innan man nuddar marken, men jag gör inte det. Jag har panik i luften, krampar på marken - och sedan börjar jag ta mig upp igen. 

Träningen uteblir (förutom ridningen såklart) och kosten har varit skit. Snabbmat, glass och alkohol varje helg. Detta händer på grund av stress, på grund av tidsbrist, av utmattning. Sover som vanligt alldeles för lite varje natt. Vecka ut och vecka in. Det är inte hållbart. Jag vet det och jag får galen ångest av det. Min kropp känns äcklig, fet och dallrig (kom inte med nå jävla pekfinger & ha er, vad jag känner är det som spelar roll - inte vad ni ser). Som krydda på moset är jag numera hungrig konstant. Spelar ingen roll om jag äter en enorm portion eller en minimal, efter 30min är jag hungrig igen. Det finns inget stopp. Magen skriker bokstavligt om den inte får något i sig. Hur kul det är när man sitter i möte i två timmar? Ja, ni kan ju tänka er. Det är inget "gulligt kurr" vi snackar. 

Idag ska jag sätta mig och skriva kostschema för veckan. Det måste bli så. Söndag = planeringsdag. Då står man inte med huvudet i sanden och undrar vad man ska äta, och sedan tar snabbaste (& onyttigaste valet) bara för att man är så stressad att det inte går att tänka. Det är dags att skapa förändring!

Comments (1)
ElibOh my! Jag är i samma jäkla stresssnurra. Hinner inte alla det jag vill med mig själv och min kost och som du säger så blir man än mer stressad över det. Men jag tycker att du har nämnt din stress väldigt ofta den senaste tiden, dags att tänka på dig själv Lisa!! Tack för påminnelsen/uppvaknandet till att börja planera! Kram Elin 2015-06-21 23:09

Lillfredag, tjohoo! Så himla välkommet! Tar 20min paus á fyra koppar kaffe nu, sedan är det full rulle som gäller igen. Har en del att förbereda inför vår stundande midsommarafton. Ska ni göra något kul? 

Hämtade ut lite paket idag, och i ena var det "påfyllning i skafferiet" som var temat. Massor med bra kolhydrater i form av tre olika sorters quinoa, grötris, teffmjöl, bönpasta. Olika smaksättningar i form av Tamari + ekologiska kryddor i plåtburkar. Baktillbehör i form av tre olika sorters Sukrin (melis, plus och gold), jordnötssmör, två stycken fibersirup Gold, två stycken fibersirup celar och ärtprotein. Avslutningsvis två påsar Cassavachips (världens bästa jävla chirre, har ett lager på typ 10 påsar Renee-chips, haha) och tio Green Dream-choklad. Fem lime och fem nougat. Sjukt goda! 

Nuförtiden handlar jag i princip all min mat via internet. I fysiska butiker blir det mest mejeri, ägg, frukt och grönt + proteinkällor. Dock köpte vi en gourmetlåda med 10kg kött + 10kg köttfärs av vår lokala gård Bernhardssons Gårdskött, så nu har vi hela grillsäsongen + till grytor i höst. Himla härligt! Känns fräscht och bra att kunna köpa från en gård som inte ens ligger en mil från vårt hus (och typ 500m från stallet), där vi vet att djuren har stora, fina och moderna anläggningar med stort bete. 

Comments (1)
kateÅh!! Vilken dröm med allt det där! Men hur har du råd med allt?!!2015-07-17 17:30

Ny vecka! Jag har avklarat en dag på kontoret och några timmar i stallet. Snart kommer en vän över på lite kaffe, skitsnack och eventuellt en promenad. Dagarna går verkligen i ett! I helgen var studentfirande för Erik, golf, långa ridturer och fest som gällde. Har sån jävla magkatarr nu, och ni kanske förstår varför...? Herregud, jag behöver rehab från mig själv. Någon som på riktigt tvingar mig till lugn. Annars då? Jobbet går prima, älskar min sambo mer än någonsin och det är fyradagarsvecka. På det kan man inte klaga. Det känns jävligt fint. Hoppas de ändrar väderprognosen dock.

Jag känner mig halvfet och dallrig i och med att jag inte hinner träna i den utsträckning jag vill. Och jag är hungrig konstant. Kan inte fatta hur jag kan bli så hungrig på jobbet. Sitter fan still hela dagarna, men ändå vrålar magen efter mat och annat. På tal om golf, jag har letat lite efter klubbor men inte hittat några som känns rätt. Jag är vänsterspelare och det ska vara feta. Någon som har tips på butik? Eller speciella klubbor? 

Comments (0)
0 av 1
OPTIONS