Heeej,

Gud vad risigt väder det är.. Känns som oktober, men på måndag bosätter ju jag mig på kontoret och då ska ni se att det kommer bli 30 grader och strålande sol. Så är det alltid, och det är så jävla irriterande. Vad ska ni hitta på idag? Jag ska hoppa in i duschen nu och sedan börja undra vad jag ska ha för kläder ikväll - för det vankas partyparty. Vi är ett gäng tjejer som ska till Hanna och sedan vankas utgång i Gävle. Jag laddar med att stoppa i mig massor av jordgubbar och lite proteinpannkakor. 

Hämtade ju ut ett jättepaket med kläder igår, och där låg bland annat denna hatt! Har letat sjukt länge, eftersom jag uppenbarligen har större huvud än hela befolkningen så har jag inte hittat någon passande - förrän nu! Wiihoo! Så snyggt med hat, speciellt under sommar och höst! 

 

Comments (0)

Nu vet väl en del av er redan om "hemligheten" från min instagram och facebook - men för er som inte vet. Det jag inte kunde berätta imorse var att jag blev erbjuden ett jättebra jobb igår. Jag hade ju tänkt vara hemma och ta det lugnt under sommaren, och sedan börja plugga i höst. Har inte sökt något jobb överhuvdtaget och varit klar och tydlig med att jag inte varit intresserad av andra tjänster - men så igår, ringde telefonen. Och jag blir tillfrågad om jag är intresserad av en jättebra tjänst. Jag tvekade först och bad om att få återkomma, sedan skrev jag ner en lista med frågor och lite småkrav - och ALLT blev beviljat! Välbetalt, två veckors semester, får flexa mellan 06-09 på morgonen och 15-18 på eftermiddagen och kommer att sitta på deras huvudkontor. I och med att jag jobbat inom finans på Sandvik i 5år tidigare, så känns det rätt roligt att få jobba med ett bolag som inte tillhört min tidigare finansavdelning samt andra arbetsuppgifter och nya kollegor. Tror och hoppas att det kommer bli superbra!

Comments (0)

Godmorgon på er,

Läget? Jag har typ sovit 2h inatt, så är lite seg men överlever. Kunde verkligen inte somna, så när jag vridit och vänt från 23 till 01 gick jag till soffan. Kände att jag inte ville störa N med allt mitt vridande, vändande, suckande och så vidare. Så; kollade på Weeds och åt matlåda till halvfem, då somnade jag till. Sedan gick N upp strax efter 06, så då vaknade jag igen. Vilade en timma men sedan var det lika bra att ge upp och klicka igång kaffekokarn istället! Så, förmodligen ska det väl gå att somna ikväll :) Igår hände en rätt "sjuk" sak, kan inte berätta det än för det är i förhandlingsfas - men det är en rätt maffig grej trots allt. Värsta som finns är folk som säger a men inte b, men måste vänta lite.

Vad ska ni göra idag? Jag ska iväg och förnya mitt leg som går ut i dagarna. Tur att jag kom på det nu, för mitt pass har också gått ut och då kan det ju bli lite krångligt att få ett nytt id. Tycker man borde få hem en påminnelse om detta, det skulle bespara alla tid och onödigt arbete. Ska även hämta ut ett STORT paket med kläder. Hoppashoppas allt är fint och passar bra, men det tror jag :) 

PUSS!

Comments (0)

("mellan moster och stallet" var jag ner till stranden och andades vatten i en kvart. tar 2min att gå dit från vår villa - underbart!)

Guuud vad veckan går fort!! Tänkte mig tisdag, och inser att det är torsdag! Hur mår ni? Hoppas bra! Gårdagen spenderade jag med min kära moster. Vi gick husesyn här hos mig, tog en powerwalk, pratade maaaassor och lunchade. Så himla mysig! Var iväg och pysslade om + red en 45a på eftermiddagen och sedan flämtade jag och sambon vidare till Valbo. Jag ha ju suttit sönder min TREDJE toalettring under tre år, hahaha. Antingen sitter jag och gungar fram och tillbaka eller så håller jag på och sträcker mig till lådor, skåp osv - så tillslut går fästena AV. hahaha. Pinigaste grejen att berätta det för N första gången det hände, vi hade väl bott i ihop tre månader då. Så, en sådan blev det (+ lite annat på småplock IKEA), lite balsam och grejer från Höök till Ramona och sedan tre kassar á 700kr från Systembolaget. Äntligen fanns Perfect Day-bib:en! Blev bl.a den och två flaskor av samma (min sommarlast), en jäkla massa cider och en flaska Prosecco. Jag är egentligen en rödvinsmänniska, men igår vad jag på "krispigt och bubbligt" humör och då blev det så. Efteråt åkte vi och kikade på frysboxar, rätt dåligt utbud... Men nu har vi åtminstone ett hum om storlekar osv.

Comments (0)
0 av 1
OPTIONS