Det blev några timmar i skogen med släkten. Vi avslutade med korvgrillning och fika, himla mysigt. Jag äter aldrig "vanliga" korvar, dvs Godingar och liknande - men är man är ute i skogen så är det tametusan gott! Jag vill ha mina rätt sönderbrända, får gärna knastra lite och skinnet ska ha blivit kolsvart. Mm! Nu stinker jag dock brandrök... Gjorde ett bra val att ta vinterjacka, mössa, vantar och mina fodrade gummistövlar. Visst ser de inte ut som gummistövlar? Själva foten är i gummi och skaftet är vattenavvisande. Jag älskar dem, men har trots det bara använt dem 2-3 gånger fast jag köpte dem för ca 2år sedan. De är från Geisswein och kostade då ca 1000:-. Såhär såg jag ut idag: med rinnande ögon pga blåst.

Comments (0)

Mellan powerwalk och ridpass fanns inte tid för att laga lunch, så fick bli lite simpla saker ur kylskåpet - men ack så goda! Värmde kanelbulleshaken 30sek i micron och toppade med extra kanel. Nu har jag precis ätit riktig lunch i form av veggielasange, målat naglarna och ska precis byta om och fixa mig lite. Blir till Valbo och hjälpa morfar m.fl att fixa på ägorna. De har gallrat ur så nu ska vi dra ihop sly och elda upp det, så att det är snyggt och prydligt i skog och mark. Förstår inte varför alla inte gör det? Är så hemskt att se hur vår natur missköts och förfaller. Påväg till Valbo ska jag även stanna till i Sandviken och hämta ut ett rejält paket med godsaker i. DHL, varför kör inte ni ut hit? Så trött på det! 

Comments (0)

Hej finaste ni,

Idag är det Valborgsmässoafton, har ni något planerat? I år är faktiskt första året som jag/vi inte planerat någonting alls, men det kanske blir något spontant istället :) Detta var ju en toppenhögtid när man var i yngre tonåren, då hade vi alltid riktigt vilda fester. Sedan övergick det till att åka till majkasar igen. Det har varit tradition sedan barnsben att åka till Gysinge Bruk - så det har jag och N gjort våra år tillsammans, kramas vid brasan, promenerat, ätit godisremmar, följt alla miljoner marschaller som stått utställda. Däremot brukar det alltid bli svinkallt trots att man har klätt sig för Antarktis. Förra året blev det dessutom halvt snöstorm.

Men vet ni vad? Det skiter väl ni lite i. Tänkte att vi kunde kika på vad som landade i min låda häromdagen. Bra saker att stoppa i munnen när man är sugen på lite sweets! Det organic, raw, vegan, sockerfirtt, glutenfritt och laktosfritt. Ni ska få närmare recensioner på produkterna när de hamnat i magen. Älskar ekorrens ekologiska, så himla söt påse! cool 

Comments (0)

Hej på er,

I söndags beställde jag protein från ett nytt märke, SISU Nutrition. Har alltid använt mig av Fitnessgurus whey och whey isolate pga att jag gillat smakerna bäst - men kände ändå att det var dags att bredda förrådet med lite andra roliga smaker. Blev som nämnt två påsar (á 500g styck) Kanelbulle och en påse Midsommartårta. Hade helst rivit upp dem och smakat redan igår, men hade stoppat i mig så mycket redan. Så, imorse hoppade jag upp ur sängen med lätta steg och blandade nyfiket två shakes. Recensioner ser ni nedan!

Kanelbulle: När jag först öppnade påsen och luktade på det, tänkte jag att de måste felmarkerat denna påse (alla påsar/smaker ser nämligen lika ut - sitter bara en påklistrad lapp med vilken smak det är) för den luktade i princip ingenting. Och jag hade förväntat mig att det skulle lukta varm bulle, haha. Haaapp, tänkte jag och blev lite besviken. Men slog i 2,5dl mjölk och en skopa protein, skakade och joo - det var kanelbulle, mmm! GOTT! Till näst gång (vilket säkert blir imorgonbitti) kommer jag krydda lite extra med kanel, men det är ju en smaksak hur mycket man gillar. Tror de kört det säkra före det osäkra här, och låter oss som vill ha lite kryddigare ordna det själv. Kommer använda detta vid bakning, smoothies, glass och ja - bara fantasin sätter gränser! 

Midsommartårta: Vad i helvete?! var min första tanke. Vem har lagt i sköljmedel/två/diskmedel i min påse?! Skämt och sido, men det luktar verkligen något typ av medel. Inte kemikaliskt, men ni vet den där stickande lite tantiga blom- eller bärdoften som är aningen för distinkt, så luktar det. Tog upp en skopa, och i denna är det bitar av torkade jordgubbar vilket jag personligen tycker var positivt! Blandade även denna med mjölk och ja, här har vi sommaren! Den där distinkta doften, den hänger med direkt när man får det i munnen - men övergår sedan till en härlig och krämig smak av jordgubb och sommar. Denna är fräsch samtidigt som den är mjuk och mättande. Kommer även använda denna till allt möjligt! 

Båda två: Efter att ha blivit lite besviken vid första anblick, så blev jag verkligen positivt överraskad av att smakerna trots allt var riktigt goda och mättande. De är väldigt fluffiga och skummar, vilket jag älskar. Något som däremot inte var så bra var att min mage reagerade riktigt starkt på skummjölkpulvret. Jag är ju laktosintolerant så det är väl inte så konstigt egentligen, men var längesen jag blev så pass dålig som idag. Men skit i det! Blev ju dessutom två shakes och normalt tar man bara en. Jag får helt enkelt ta dem när jag bara ska vara hemma ett par timmar framåt, och vid bakning blir det oftast en så liten andel att det knappt märks!

Comments (0)
0 av 1
OPTIONS